Kuvings Sokovnik

Sokovnik Kuvings C9500

Sokovnik Kuvings C9500

Sokovnik Kuvings C9500

Kuvings C9500 (kod nas poznat i pod nazivom VerVita PRO 2. generacija) naš je najnoviji model sokovnika za hladno prešanje od kolovoza 2016. godine. Objedinjuje veliki XXL otvor za namirnice, vrhunsku tehnologiju hladnog prešanja i izvornu južnokorejsku kvalitetu, a dolazi i sa tri dodatna sita.

Kuvings se vrti brzinom od 60 okretaja u minuti.

Radi jačeg motora (240W) i 5 x većeg otvora (7,5cm) od drugih sokovnika za hladno prešanje, priprema namirnica te ubacivanje i cijeđenje naranče, mrkve, jabuke i pogotovo zelenja biva u prosjeku 2 do 5 puta brže.

 

 

 

 

 

 

 

 

U ČEMU JE RAZLIKA IZMEĐU 1. i 2. GENERACIJE VERVITA PRO SOKOVNIKA?

 

1. VANJSKI IZGLED

Prvo što ćete primijetiti je vanjska razlika u dizajnu – nov, moderan izgled kućišta, tipke za uključivanje/isključivanje sada su s desne strane, te novi čep na otvoru za sok od inoxa.

2. BUBANJ

Novi bubanj je još lakše očistiti jer više nema silikonska vratašca s donje strane.

3. SITO I VIJAK

Novi dizajn sita i vijka smanjio je količinu pulpe u soku, tako da ćete dobiti još bistriji sok.

4. ČEP ZA SOK

Novi čep na izlazu za sok sada je znatno čvršći, te je izvana obložen inox-om.

5. GRUBO SITO ZA SOK

Uz drugu generaciju, uz sito za smoothie i sladoled, dostupno je i sito za sok s većim rupicama s kojim možete raditi guste sokove od voća i povrća (npr. naranče, mandarine, rajčice...). S ovim sitom sokovima možete dodati i bananu, koja je inače gotovo potpuno izbačena kroz otvor za pulpu kada koristite sito s malim rupicama. Kroz grubo sito kašasto voće s malo vlakana će doći do punog izražaja (npr.banane, kivi, breskve, marelice i sl.).

6. PRIJENOS VRTNJE

Novi model više nema prijenos vrtnje na čistač sita preko zubaca na vijku, nego je prijenos preko mehanizma u bubnju.

 

 

https://vervita.com/shop/online/vervita-pro-kuvings-sokovniciDostupne boje: bijela, srebrna, bordo
Brzina: 60 okr / min
Snaga: 240 W
Težina: 6,4 kg
Dimenzije: 228 x 208 x 448 mm
Vrijeme čišćenja: 2-3 min
Upotreba: profesionalna, kućna
Što cijedi: Voće, povrće, lisnato zelenje, orašasti plodovi, biljna mlijeka (badem, zob, lješnjak...)
Način cijeđenja: hladno prešanje (vijak)
Posebnosti:
Cijediti moguće bezbroj puta dnevno, rasklapanje i čišćenje potrebno 1x dnevno

Veliki otvor za namirnice, cijeđenje voća i povrća bez rezanja na manje komade

Dodatna oprema: 3 dodatna sita za smoothie, sladoled od zamrznutog voća i guste sokove

Garancija za kućnu upotrebu:
10 god na motor, 2 god. na ostale dijelove

Garancija za komercijalnu upotrebu:
1 god. na motor, 1 god. na dijelove
(mogućnost produljenja garancije do 3 godine uz obavljen redovan godišnji servis)

Jači motor Kuvings sokovnika omogućuje i primjetno (400ml vs 350ml, što je oko 15% razlika) veću iskoristivost namirnica od naših ostalih modela.

Kuvings je ostvarenje je sna mnogih juice barova... trenutno najzaposleniji sokovnik u jednome zagrebačkome juice baru radi 400 sokova od 3dl na dan svaki dan... to je 120 litara soka dnevno i tako već par mjeseci, što je dokazana garancija vrhunske upotrebljivosti, pouzdanosti i iskoristivosti.  Izrada čaše soka nikad nije bila brža, a snaga motora garantira vrhunsku snagu cijeđenja a time i iskoristivost i besprijekornu kvalitetu soka.  

Punjenje sokovnika kroz XXL otvor sa par komada naranče, jabuke i ananasa za jedan sok traje samo par sekundi.  Mrkva se ubacuje cijela bez guranja, čak ako je i pedalj dugačka sokovnik ju sam povuče i niti desetak sekundi kasnije izlazi kao praktički suh otpad na jednu stranu i teče kao superslatki superzdravi sok od mrkve na drugu stranu.  Kabasto zelenje kao špinat ili salata ubacuje se u svežnjevima, a za litru zelenog soka nije za vjerovati koliko malo ima otpada... tek par žličica.  Lakoća cijeđenja soka sa novim Kuvings sokovnikom je dosad neviđena čak i nama VerVitovcima koji znamo sve tajne cijeđenja isporučujući na vaša vrata najbolje svjetske modele sokovnika za hladno prešanje još od 2009... svakodnevno smo nanovo oduševljani lakoćom izrade soka u našem novom sokovniku, perjanici naše ponude uređaja u 2016. 

Kako bi na TV reklamama rekli...  ALI TO NIJE SVE... kad nakon prefinih hladno cijeđenih sokova poželite još recepata, iznenadit će vas mogućnosti sita broj 2 za smoothije (nema otpada), i sita broj 3 za sladolede samo od smrznutog voća uz dodatak sjemenki grožđica i sl. a bez trunke šećera ili mlijeka... ta dodatna sita #2 i #3 rade čudnovate napitke i smrznute delicije koji će redovito mirisati na još, a iza kojih će i posude i mali i veliki prsti uvijek biti polizani.

Napomena za sve one koji još uvijek pomišljaju na kupnju nekog centrifugalnog sokovnika... bio on jeftin ili skup... centrifugalni sokovnici proizvode sok koji je okusno znatno lošiji nego onaj dobiven hladnim prešanjem, sok iz centrifuge dijeli se u čaši na vodu i pjenu i expresno oksidira, izbor namirnica je drastično sužen u odnosu na mehanizam hladnog prešanja (centrifuga ne cijedi zelenje, đumbir, orahe, bananu, šipak, bademovo mlijeko, jagode, trešnje. maline, kupine, grožđe..... dok hladno prešanje cijedi ama baš sve što možemo zamisliti da ide u sok), otpada iz centrifuge ima znatno više, centrifugalni sokovnici su bučni, teže se čiste, mnogo kraće traju, vitamina i minerala u centrifugiranim sokovima iz iste količine namirnica ima u soku daleko manje.  I još jednom ponavljamo... sokovi su nemjerljivo bolji uz hladno prešanje... obitelj sa namjerom da redovito cijedi sok popit će godišnje najmanje duplo više soka ako ima sokovnik na hladno prešanje, a oni koji kupe centrifugalni sokovnik vrlo često brzo odustanu od pijenja sokova da ni sami ne znaju zašto... zato jer ih centrifugalni sokovnik lako iživcira a teško zadovolji!    

 

ZA VLASNIKE JUICE BAROVA

Napomena za vlasnike juice barova koji uporno ostaju pri jeftinim centrifugalnim sokovnicima i mjesečno bacaju vreće nedovoljno iskorištenog mokrog otpada skupog voća u smeće, a da ni ne znaju koliko imaju nezadovoljnih mušterija koji neće ponoviti narudžbu lošeg centrifugiranog soka...  cijenjeni vlasnici, ne dižite cijene i digitron u ruke i izračunajte veću zaradu ako je iskoristivost sokovnika na hladno prešanje prosječno 20% veća, cijeđenje brže, recepata više, a time i angažiranost konobara za izradu soka upola manja, a stalnih mušterija koje piju odličan sok bar 2-3 puta više!!!   

Svi mi koji redovito pijemo hladno prešane sokove i znamo taj okus a dođemo u juice bar koji ima centrifugu, često ćemo radije popiti kavu i vodu nego loš centrifugirani sok, jer naše nepce od soka očekuje samo najbolje.   U juice baru imati centrifugalni sokovnik je isto kao i u caffe baru imati loš aparat za kavu... forma postoji no ako je sadržaj loš mušterije su nezadovoljne i u lokal će ponovo dolaziti samo radi drugih razloga, ali nikad radi dobrog soka.  Sa hladno prešanim sokovima na Kuvings sokovnik, vaše mušterije ne da će biti zadovoljne, nego prezadovoljne jer će sok uvijek mirišati i kušati na još i ponovo i u lokal će se dolaziti uvijek i ponovo na okrepu svježim vitaminskim bombama!  

Možda Kuvings ne izgleda na prvi pogled kao tipičan sokovnik za ugostiteljstvo, ali nema ni tipičnu cijenu velikog metalnog profesionalnog centrifugalnog sokovnika od 2000€.  Na dobroj lokaciji i uz dobru reklamu isplatit će svoju razumnu cijenu manju od 500€ za par tjedana.  Nedavno smo snimili brzinski test Kuvingsa u kojemu smo za 2 minute iscijedili pune 3 litre soka pola naranča pola ananas, sve kako bi video snimkom (uskoro na našem you tube kanalu) demantirali tvrdnje nekih ugostitelja (onih koji nemaju Kuvings i imaju centrifugu ili citrusetu) kako je taj naš "mali" sokovnik prespor za njihov lokal.

Navodimo jedan običan ničim poseban dnevni primjer iz našeg života... odlazak jednog jutra dana pola našeg osoblja u dnevnu opskrbu u elitni shopping centar u Zg, gdje smo nakon kupovine sjeli u ugledni lokal na terasu na sok i zasluženu pauzu i čašicu razgovora.  Na zidu velika reklama za cijeđeni sok... na stolu šareni letak za sokove... i ajde da kad smo već tu da vidimo kako to drugi rade sok...  Dakle... naručeni sok od ananasa jabuke i naranče (dobiven na jeftinu centrifugu) bio je totalno razočaranje... boja soka je bila oksidirano siva od jabuke, sive pjene je bilo 2cm i nije nestala niti nakon miješanja slamkom, previše leda za ukupno (s ledom) 2dl skupog soka, a ananas je imao umjetnu okusnu notu "šećerno slatkog sirupa iz ananas konzerve".   Naše izvježbano nepce doživjelo je totalno razočaranje... i emotivnu prevaru radi koje u taj lokal ubuduće sigurno nećemo sjesti radi soka, ali niti radi neke buduće kave koja im je vjerojatno OK... jer kako smo sa cijeđenim sokom bili potpuno razočarani - prvi naš dojam ujedno je jednoglasno bio i naš zadnji dojam u tom lokalu. 

Iz dana u dan sve je veći broj sokoljubaca koji iskustveno znaju što je dobar sok, i takve goste ugostitelji mogu pridobiti samo i jedino sokovima dobivenim hladim prešanjem.  Nikako drugačije.  

Hladno prešani sokovi u usporedbi sa cijeđenim sokovima na običnu centrifugu isto su ono što je izvorno vrhunsko vino s geografskim porijeklom prema onom što se nekad zvalo zagorski delanec (kiseliš). Jednostavno neusporedivo... pouka svima nama kad bivamo obični gosti u lokalima i poželimo popiti sok... tražimo isključivo hladno prešane sokove od konobara pa makar on pojma nemao što to znači, prigovarajmo na račun pjene ako je ima, prigovarajmo na otužnu boju iz centrifuge, prigovarajmo na vodenasti sok, na račun previše leda a premalo soka, tražimo samo najbolje i budimo dosadni i uporni sve dok se nešto ne promijeni u ponudi našeg omiljelog lokala (ili promijenimo lokal) jer samo tako ćemo najbolje jednom i dobiti u naše čaše!  

VerVita potpisuje samo najbolje!

Mehanizam samočišćenja - Sokovnik je potrebno očistiti samo jednom dnevno! Nakon korištenja kroz sokovnik pustite oko 1l vode dok još radi te ga ugasite. Tako može stajati do idućeg korištenja - cijedite voće i povrće cijeli dan uz samo jedno čišćenje sokovnika!

NožU ulaznom lijevku nalazi se plastični nož koji onemogućava da se rukom dosegne vijak za pešanje. Nož je dovoljno oštar da razreže bilo koje voće uz lagani pritisak guralicom, ali ipak ne toliko oštar da biste se na njega mogli porezati.

 

 

 

 

Osigurali smo da s lakoćom možete obaviti kupovinu ovog vrhunskog uređaja.

Gdje god stanovali, postigli smo da vam je sokovnik dostupan na više lokacija u Hrvatskoj. Ili još lakše, sokovnik može doći na vaša vrata besplatnom dostavom, narudžbom preko maila ili telefona, preko kontakt obrasca na ovoj stranici, preko web-shopa... uz par razmijenjenih mailova ili telefonski dogovor oko plaćanja sokovnik je za dan-dva na vašoj adresi.

Vrhunsku uslugu i podršku također možete ostvariti kod VerVita partnera u Srbiji i BiH ovlaštenih za prodaju i servis naših uređaja.

Dostava u Sloveniju kao i za Hrvatsku je besplatna, a uz doplatu šaljemo i u sve ostale zemlje EU.  

Naše je veliko iskustvo sa sokovnicima na hladno prešanje od 2009, sa lakoćom ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći vam da odaberete pravi uređaj.  Uz VerVita team i iskusno osoblje sve je tu, nadohvat ruke, transparentno, sigurno i maksimalno jednostavno.

A servis... vrlo brzo rješavamo rijetke servisne upite...

...ako je ikad potreban neki dio, telefonom ili slikom razjasnimo koji, i za dan-dva će biti poštom na vašoj adresi. Ako ste iz Zagreba i dođete do nas, većinu kvarova otklonimo za 10-tak minuta, uz dragocjene savjete oko održavanja sokovnika ili razmjenu recepata.

Ako ste ikad strepili od servisa kućanskih aparata, cijena servisa i neizvjesnih iščekivanja servisera... rado bi vas potpuno razuvjerili... bolji smo i od Toyota servisa, jer servisi naših uređaja su rijetkost, a najčešće naplaćujemo samo dijelove - usluga servisa do 10min i savjeti su besplatni.  Razmišljamo unaprijed... i opskrbljeni smo svim rezervnim i potrošnim dijelovima, a dugogodišnje iskustvo našeg osoblja omogućava da svaki servis protekne bez strepnji i nedoumica.

Kako bi vam pomogli potaknuti vašu maštu i kreativnost  za zdrav naćin života sa svakim uređajem poklanjamo knjigu na tu temu.

  Galerija slika - klikni na sliku za povećanje
Kuvings 01
Kuvings 02
Kuvings 03
Kuvings 04
Kuvings 05
Kuvings 06
Kuvings 07
  Video galerija - klikni na video za pokretanje