Kuvings Sokovnik

Sokovnik Kuvings CS600

Sokovnik Kuvings CS600

Sokovnik Kuvings CS600

Kuvings Chef  (kod nas poznat i pod nazivom VerVita PRO Chef) je naš komercijalni sokovnik za hladno prešanje s ekstra velikim otvorom za namirnice namijenjen za juice barove, hotele i restorane koji imaju velike dnevne protrebe za proizvodnjom hladno prešanih sokova.

• Veličina otvora: 88mm

• Kapacitet izrade: cca 40l soka na sat

• Vrijeme korištenja: bez ograničenja (24h/dan)

• U kompletu dobivate i dodatni gornji komplet za još lakšu izradu sokova (bubanj, sito, čistač sita, vijak, poklopac)!

Kuvings Chef se vrti brzinom od 50 okretaja u minuti.

Radi jačeg motora (200W) i 5 x većeg otvora (88mm) od drugih sokovnika za hladno prešanje, priprema namirnica te ubacivanje i cijeđenje naranče, mrkve, jabuke i pogotovo zelenja biva u prosjeku 2 do 5 puta brže.

 

 

Jači motor Kuvings sokovnika omogućuje i primjetno (400ml vs 350ml, što je oko 15% razlika) veću iskoristivost namirnica od naših ostalih modela.

Kuvings je ostvarenje sna mnogih juice barova te garantira vrhunsku upotrebljivosti, pouzdanosti i iskoristivost. Izrada čaše soka nikad nije bila brža, a snaga motora garantira vrhunsku snagu cijeđenja a time i iskoristivost i besprijekornu kvalitetu soka.  

Punjenje sokovnika kroz XXL otvor sa par komada naranče, jabuke i ananasa za jedan sok traje samo par sekundi.  Mrkva se ubacuje cijela bez guranja, čak ako je i pedalj dugačka sokovnik ju sam povuče i niti desetak sekundi kasnije izlazi kao praktički suh otpad na jednu stranu i teče kao superslatki superzdravi sok od mrkve na drugu stranu.  Kabasto zelenje kao špinat ili salata ubacuje se u svežnjevima, a za litru zelenog soka nije za vjerovati koliko malo ima otpada... tek par žličica.  Lakoća cijeđenja soka sa novim Kuvings sokovnikom je dosad neviđena čak i nama VerVitovcima koji znamo sve tajne cijeđenja isporučujući na vaša vrata najbolje svjetske modele sokovnika za hladno prešanje još od 2009... svakodnevno smo nanovo oduševljani lakoćom izrade soka u našem novom sokovniku, perjanici naše ponude za ugostiteljstvo. 

ZA VLASNIKE JUICE BAROVA

Napomena za vlasnike juice barova koji uporno ostaju pri jeftinim centrifugalnim sokovnicima i mjesečno bacaju vreće nedovoljno iskorištenog mokrog otpada skupog voća u smeće, a da ni ne znaju koliko imaju nezadovoljnih mušterija koji neće ponoviti narudžbu lošeg centrifugiranog soka...  cijenjeni vlasnici, ne dižite cijene i digitron u ruke i izračunajte veću zaradu ako je iskoristivost sokovnika na hladno prešanje prosječno 20% veća, cijeđenje brže, recepata više, a time i angažiranost konobara za izradu soka upola manja, a stalnih mušterija koje piju odličan sok bar 2-3 puta više!!!   

Svi mi koji redovito pijemo hladno prešane sokove i znamo taj okus a dođemo u juice bar koji ima centrifugu, često ćemo radije popiti kavu i vodu nego loš centrifugirani sok, jer naše nepce od soka očekuje samo najbolje.   U juice baru imati centrifugalni sokovnik je isto kao i u caffe baru imati loš aparat za kavu... forma postoji no ako je sadržaj loš mušterije su nezadovoljne i u lokal će ponovo dolaziti samo radi drugih razloga, ali nikad radi dobrog soka.  Sa hladno prešanim sokovima na Kuvings sokovniku, vaše mušterije ne da će biti zadovoljne, nego prezadovoljne jer će sok uvijek mirišati i kušati na još i ponovo i u lokal će se dolaziti uvijek i ponovo na okrepu svježim vitaminskim bombama!  

Iz dana u dan sve je veći broj sokoljubaca koji iskustveno znaju što je dobar sok, i takve goste ugostitelji mogu pridobiti samo i jedino sokovima dobivenim hladim prešanjem.  Nikako drugačije.  

Hladno prešani sokovi u usporedbi sa cijeđenim sokovima na običnu centrifugu isto su ono što je izvorno vrhunsko vino s geografskim porijeklom prema onom što se nekad zvalo zagorski delanec (kiseliš). Jednostavno neusporedivo... pouka svima nama kad bivamo obični gosti u lokalima i poželimo popiti sok... tražimo isključivo hladno prešane sokove od konobara pa makar on pojma nemao što to znači, prigovarajmo na račun pjene ako je ima, prigovarajmo na otužnu boju iz centrifuge, prigovarajmo na vodenasti sok, na račun previše leda a premalo soka, tražimo samo najbolje i budimo dosadni i uporni sve dok se nešto ne promijeni u ponudi našeg omiljelog lokala (ili promijenimo lokal) jer samo tako ćemo najbolje jednom i dobiti u naše čaše!  

Potražnja rađa ponudu... za 5 godina... do 2020 na svakom uglu će neko negdje prodavati sok dobiven hladnim prešanjem... do 2020 centrifuge će izumrijeti jer će voće postati preskupo da bi se olako uništavalo u jeftinim centrifugama koje će se tada dijeliti gratis pri kupnji 20-tak kila voća.  Iza te tvrdnje u potpunosti stojimo.  Kad smo pokrenuli VerVitu 2009 i doveli prve sokovnike za hladno prešanje u Hrvatsku, sok se cijedio na citrusetu tek u svakom dvadesetom lokalu i to samo od naranče, a za hladno prešanje nije se ni znalo što je to.  Danas... 2014... nakon samo 5 godina barem svaki drugi lokal cijedi pretežno naranču na citrusetu, mnogi lokali su proširili ponudu na ostalo voće i povrće i cijede na centrifugu ali bez prevelikog uspjeha proširene ponude (radi centrifuge), dok hladno prešanje postaje standard kvalitete.  Još uvijek rijetki lokali se educiraju, specijaliziraju, shvatili su gradivo sokova i uočili trendove hladnog prešanja sokova.  Ti lokali danas u  2014 prodaju na stotine velikih porcija soka svakodnevno pretežno stalnim nasmijanim gostima koji opet dovode svoje novo društvo na odlične sokove i time promet tih lokala nezaustavljivo raste iz godine u godinu... treba li reći da ti lokali rabe isključivo sokovnike na hladno prešanje???  Jeste li dohvatili poantu???  Nije pitanje hoće li, nego je samo pitanje kada će hladno prešani sok postati "MUST HAVE" za svaki lokal baš kao što je to danas npr. dobra kava.  Tada će centrifugalni sokovnici  postati smiješno zastarjeli baš kao što su nam danas čudni i smiješni oni "debeli" katodni televizori sa odvojenim digitalnim prijemnicima koji su nam prije nepunih 8 godina bili skoro pa jedini ekrani koje smo tada gledali... 

VerVita potpisuje samo najbolje!

Osigurali smo da s lakoćom možete obaviti kupovinu ovog vrhunskog uređaja.

Gdje god stanovali, postigli smo da vam je sokovnik dostupan na više lokacija u Hrvatskoj. Ili još lakše, sokovnik može doći na vaša vrata besplatnom dostavom, narudžbom preko maila ili telefona, preko kontakt obrasca na ovoj stranici, preko web-shopa... uz par razmijenjenih mailova ili telefonski dogovor oko plaćanja sokovnik je za dan-dva na vašoj adresi.

Vrhunsku uslugu i podršku također možete ostvariti kod VerVita partnera u Srbiji i BiH ovlaštenih za prodaju i servis naših uređaja.

Dostava u Sloveniju kao i za Hrvatsku je besplatna, a uz doplatu šaljemo i u sve ostale zemlje EU.  

Naše je veliko iskustvo sa sokovnicima na hladno prešanje od 2009, sa lakoćom ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći vam da odaberete pravi uređaj.  Uz VerVita team i iskusno osoblje sve je tu, nadohvat ruke, transparentno, sigurno i maksimalno jednostavno.

A servis... vrlo brzo rješavamo rijetke servisne upite...

...ako je ikad potreban neki dio, telefonom ili slikom razjasnimo koji, i za dan-dva će biti poštom na vašoj adresi. Ako ste iz Zagreba i dođete do nas, većinu kvarova otklonimo za 10-tak minuta, uz dragocjene savjete oko održavanja sokovnika ili razmjenu recepata.

Ako ste ikad strepili od servisa kućanskih aparata, cijena servisa i neizvjesnih iščekivanja servisera... rado bi vas potpuno razuvjerili... bolji smo i od Toyota servisa, jer servisi naših uređaja su rijetkost, a najčešće naplaćujemo samo dijelove - usluga servisa do 10min i savjeti su besplatni.  Razmišljamo unaprijed... i opskrbljeni smo svim rezervnim i potrošnim dijelovima, a dugogodišnje iskustvo našeg osoblja omogućava da svaki servis protekne bez strepnji i nedoumica.

Kako bi vam pomogli potaknuti vašu maštu i kreativnost  za zdrav naćin života sa svakim uređajem poklanjamo knjigu na tu temu.

Boja: inox
Brzina: 50 okr / min
Snaga: 200 W
Težina: 9,1 kg
Dimenzije: 260 * 183 * 515 mm
Vrijeme čišćenja: 3 - 4 min
Upotreba: profesionalna
Što cijedi: Voće, povrće, lisnato zelenje, orašasti plodovi, biljna mlijeka (badem, zob, lješnjak...)
Način cijeđenja: hladno prešanje (vijak)
Kapacitet izrade: cca 40 l soka na sat 
Veličina otvora: 88 mm

Garancija za komercijalnu upotrebu: 3 godine na motor i elektroniku

  Galerija slika - klikni na sliku za povećanje
Img intro511
Pro-510ce 002
Img highlight51-2
Cs600-with-fruit-and-juice
  Video galerija - klikni na video za pokretanje